Segons el diccionari, un "underdog" és un competidor que té poques possibilitats de guanyar.

Hi ha gent que pensa que un “underdog” és un perdedor, i, de fet, aquesta és una percepció falsa. En el món híper competitiu en què vivim, la majoria de sectors, i, especialment els digitals, s’estan concentrant. Això fa que sembli que el concepte “guanyar” estigui reservat a unes poques empreses. Però no és cert. Qualsevol que sigui considerat a priori un “underdog” pot arribar a gaudir d’una posició competitiva interessant si se segueix l’estratègia adequada.

Underdogs neix amb aquesta filosofia, la d’ajudar a qualsevol projecte empresarial a ser exitós a partir de l’aplicació de dos eixos fonamentals:

  • la transformació digital,
  • la direcció estratègica.  

Transformació digital

Malgrat l’any 2022 parlar de transformació digital sembli redundant, no és així. Moltes empreses encara no han fet aquest pas en tots els seus àmbits, i això significa, que en un mercat on cada cop més els seus usuaris demanen de processos digitals, l’empresa no està adaptada a les necessitats del mercat. Avui en dia, la transformació digital la podem considerar en quatre àmbits: tecnologia, gestió de dades, cultura organitzativa, i model de negoci. Moltes organitzacions pensen que n’hi ha prou amb vendre en línia per a considerar que el seu negoci s’ha digitalitzat. No és així! És clar que sempre es pot tenir la sensació d’estar venent molt. Però es tracta d’allò del cost d’oportunitat. Mai coneixem allò que no veiem. En altres paraules, mai sabem quant deixem de guanyar per no haver portat a terme una veritable transformació digital.

Underdogs aproparà diferents aspectes de la transformació digital per a ajudar a prendre les millors decisions. I això farà que aquest aspecte sigui multidisciplinari, perquè tant podem estar parlant de tecnologia com d’estratègia, com de comportament organitzatiu.


Direcció estratègica

No hi ha resultats satisfactoris possibles sense un pla predefinit. Fins i tot ara, en l’entorn tan complicat en què vivim, cal dibuixar estratègies que ens permetin no només assolir resultats, sinó mesurar què funciona i què no fa.  

En aquest pla, Underdogs proposa un meravellós viatge pel món de la Direcció Estratègica que combina aprenentatge, opinió, crítica, i, ben segur, moltes emocions.

T'has subscrit amb èxit a Underdogs
Benvingut/da de nou!
Genial! Ja estàs registrat/da!
Genial! Has actualitzat el teu correu!
El teu enllaç ha caducat
Felicitats! Consulta el teu correu per l'enllaç màgic per a accedir.